Pages

Motip Bon*** ??

Assalamualaikum...

Hahh,what the title itu macam?hihi..bahasa censored tak baik untuk tontotan umum...kikii..ok,pada suatu malam yang dingin..ye,agakdingin di situ...selepas masing-masing kekenyangan,aku mencari-cari kelibat memasing...sebab suara takde macam biasa..kalau tak memasing bila aku dah start bukak sliding door kat balkoni memasing akan sibuk buat ripot..ni tidak..hairannnn!Rupenyee.....





Hammpehhh!memasing tunjuk montot...kiki..sebenarnya deme semua ralit tengok ada bende terbang2 kat luar balkoni tuuu...Hoiii,bukan Cik Ponti laaa!!ala,malam-malam kan selalu macam ada bintang yang kecik tu..bukan lipas...aku pun taktahu nama saintifik beliau ape...hah yg tu la yang dorang ralitkan...tengok si Cekot tu...sampai ekor dok berendam dalam air minuman pun tak sedar..walhal,habit kalau kena air wajib dia melompat macam kena histeria.....Hadoiiiiii...

~Lara 31/12/12~


4 comments:

m4rilyn said...

cin Ponti laaa dorang menyamar :p

meowwmania said...

hehehe....kemain fokus lg memasing

Lara sushi said...

marilyn : hahaha..tu kang mummy die yg takut..

Meowwmania : tu laaa..ntah hape2 deme ni...

UniMeOw said...

haha usya cik ponti ek...:p

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review