Pages

My baby.. =))

My Kitty dah ade kad klinik...nak tengok?tu hah kat bawah..hehehe

over kan ko baby...hiksss

Die sangat notty sekrang ni...pagi2 my sis bagitau suke gigit kaki bile nak makan...bile dh kenyang jadi macam kat bawah ni...

terlepek je kt tangan...huhuhu

Macam2 aksi di lakukan nya...ape dah jadi ni baby?mummy geram dengan ke'noty' an kamu tau x sekarang ni...ke kamu on heat sekarang ni?mummy kasi kan mau?grrr...ape pon die lah penghibur ku tika ini....



Dirimu Satu - Ungu


I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu
I will always need you cintaku
Selamanya takkan pernah terganti
Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu
I will be the last for you
And you will be the last for me

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu
Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu
I will be the last for you
And you will be the last for me
And i will be the last for you
And you will be the last for me

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review