Pages

Demam teruk and kedai baru

Hai you all's! sorry dah lame tak update my cuttiest ni..i'm having a bad fever and my voice gone!sobss..almost 1 week aku kena berperang dengan tekak setiap kali nak makan dan minum..sangat perit..tak tahulah kenapa kali ni sakit tekak ku menjadi2..aku rase aku tak cukup rest kot..tapi tido ku menjadi2 je..entahlah..aku harap aku cepat sembuh supaya aku boleh launch kedai baru ku tak lama lagi..huhu

oh bercakap berkenaan kedai baru,aku sangat2 berpuas hati even dalam keadaan demam yang teruk macam ni aku boleh selesaikan persiapan untuk kedai baru tu on time..tinggal untuk masuk barang2 je lagi..bila dah siap launching nanti akan ku update dalam fb details nye k..moh le datang utk sapot... =))

oklah babe...aku perlu selesaikan beberapa tugas lagi sebelum aku bercuti lame kat ofis nanti..nanti kita jumpa lagi ok..see ya..

http://youtu.be/DmDZ2_w_aXY
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review