Pages

sahabatkah dia..?

0 comments
dulu antara aq dan dia,komunikasi antr kami sangat baik..kami x pernah bergado atau berselisih pendapat..kami bebas memberikn pendapat tanpa ada heart feeling..air mata ku sering kali di kering kn olehnya..katanya dia xnk melihat air mataku menitis sia2 utk org yg x pernah menghargai..keluhan dan kesedihanku sering kali di dengari oleh nya..kesepianku sering kali di isi oleh gelak tawa dan sifat memahami nya..aq boleh bercerita ap sahaja dgnnya..aku boleh berkata ap sahaja dgnnya..die sering mengisi hari2 ku dgn rase tangung jawab seorang teman dan sahabat..namun kini semuanya telah berubah..berubah sama sekali..aku tidak lagi di hiraukan..hatiku sering kali di sakiti..janji dan kesetiaan seorang teman satu waktu dulu hilang bersama diri nya..hilang bersama diri nya yg satu masa dulu cukup ku hargai dan hormati..mngapa kini dia semakin berubah?ku tahu diriku tidak penting seperti mana si dia yg ada dalam hidupnya..namun berhak kah aq di pelakukan begini?aku kecewa,aku sedih..kata2nya cukup mnyakit kan hati setiap kali berkomunikasi..dan aku?tidak kuasa lg utk bertegang urat menegakkn segala2nya..biarlah..ku doakan dia bahagia..dia mungkin bukan sahabtku lagi tp namanya tetap di hati sbgai seorang insan yg pernah ku hormati satu ika dulu..terima kasih budak kiut..!

Butt3rFly - M3lly Goeslow

0 comments
Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah
Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sama kacau
Karena merindu
Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
The precious messed up thoughts of me and you
Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua
Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

Cinta..

2 comments


Cinta itu bukan macam papan skateboard..
Sbelum main....GILAP..dh main....PIJAK..
Cinta itu bukan macam bola sepak..
Sbelum dapat...KEJAR..dh dapat...TENDANG..
Cinta itu bukan macam bulu tangkis..
Sbelum main...PEGANG...dh main PUKUL..
Cinta itu di ibaratkan macam RAGBI..
Belum dapat...REBUT...dh dapat..LINDUNG..
Jaga cinta itu macam jaga JARI...
Lukanya sembuh sendiri..hilangnya TIADA ganti..
Cinta itu kurnia dari YANG MAHA ESA..
Janganlah sesekali mendustai cinta..
Karna ianya datang dari segumpal darah yang di beri nama HATI...

aku dan butt3rfly..

0 comments

aq anies..aq br nk cuba2 wat blog nie ri nie..erm,sbb ap erk?erm mngkin sbb aq dh bosan ngan f*,f* n m*..dlm mase yg same aq xde cara len lg nk luahkn prasaan aq..ari nie aq sunyi sgt..aq gado ngan sum1 yg dlu ku angap sahabat..mngkin hbgn kami berakhir begini..nk tau ttg aq?korang rerajin jerk arr masuk blog aq ne..korang describe sndir who i am..sumtme ap yg org liha pd kite lbih tepat berbanding ap yg kite fikirkan ttg diri kita sndiri kn?betul ker?

nape butt3rfly?ada value pdnye yg wat aq rse aq same n ingin spertinya..mngkinkah..?
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review