Pages

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Hola geng.. =)) hari ni hari ke 25 kita berpuasa kan?pejam celik pejam celik dah nak berakhir ramadhan tahun ni..masih sempat kah kita bertemu lagi ramadhan tahun depan?insyaAllah...

Apa pun di sini, aku nak minta ampun dan minta maaf pada semua yang mengenali diri ini,yang berkawan,yang pernah berkawan,yang pernah bercinta,yang pernah sayang dan ada juga yang pernah membenci diri ini...dari hujung rambut sampai ke hujung kaki aku nak minta halal terkasar bahsa,terkurang ajar,terguris perasaan..aku juga insan yang sangat lemah..harapan moga syawal kali ini akan mendatangkan kegembiraan yang tiada bandingan nya kepada kita semua..kepada pembaca @ reader yang baru berjinak2 untuk membaca hasil nukilan hati ku yang tidak seberapa,yang tinggalkan komen dalam FB,dalam blog..terima kasih semua...sayang korang semua!(agak2 cam skema tak entri ku kali ini)hihihi...peace yo!

InsyaAllah jika ada rumah terbuka yang menghantar jemputan tu aku akan penuhi jika tiada aral melintang okeh..kirim2 kan la gambar2 yang menarik and kisah menarik utk berkongsi dalam FB..yang bawak kereta untuk balik ke kampung tu berhati2 lah ye..selamat pulang dan selamat balik ke rumah seperti biasa.biar lambat asalkan selamat okeh.. =))

oklah untuk tu je lah entri ku kali ini...esok2 kite tukau version pulak ye? =) orait?see ya...


arial radio kereta kena curik..!



morning alls..

arial(macam tu eja dalam BM eh?) kereta ku kena curik!sobss..padanlah pagi semalam bunyi radio mcam ada angin2 aje..mula2 aku tak pasan lagi..petang semalam baru aku pasan arial gedobok dh hilang..dunno where and sape pulak yg nak ambil kn?boleh buat apa dengan arial tu?huhu..dahsyat sungguh org sekarang ni kan?macam2 perangai luar jangkaan je..cuba la buat keje yg berfaedah sikit..tak pasal2 aku nak dengar radio pon susah..entah kn bila pulak aku nak pergi aksesori kereta beli yg baru..jahanam btul pencurik ni..aku jumpa mahunya aku sekeh and sepuk banyak2 kali..padan muka!

hari ke 9 puasa


Munen Buddy,

Hari ni kat ofis sangat banyak keje yang perlu aku lakukan..mana taknye nak dekat raye ni ada je event..huhu..

Hari ni aku x berapa sihat sbb dr pagi tadi aku rase sakit kepala yg amat sangat..kawan aku cakap minum glukosa..hehe..rase cm baby lak..aku kena dapatkan rawatan doktor balik rasenye..mungkin sbb aku dah tak amalkan minum 3 liter air setiap hari..mana nak minum nye smpai banyak macam tu kalo sahor?Maunye aku muntah ijo..hehehe..

Entah la..aku tak tahu kenapa lately aku rase sangat teruja untuk membahagiakan orang2 yang aku sayang..demi kebahagiaan mereka bukan aku..inikah harga utk aku bayar setelah apa yg aku lakukan dahulu?

Aku belum bersedia untuk tinggalkan dunia dengan amalan yang sebegini...Tuhan,Bantulah hambaMu ini..bulan mulia ini lah bulan yg perlu aku usaha untk melipat gandakan amalan yg sangat sedikit ini..mlm ni mlm pertama jugak aku nak turun ke surau bawah rumah sewaku utk menunaikan solat terawih..harap hatiku di permudahkan...aminn..

-lara 090811-
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review