Pages

Anak bujang masuk Jawi!

Assalamualaikum...

14hb Disember 2012 yang lepas anak bujang ku dah masuk Jawi!Weeeee,akhirnya setelah kebimbangan dan kegusaran ku bila melihat aksi2 pelik beliau dan takut akan kemungkinan yang terjadi maka selamat lah aku membooking kan beliau ke Jawi yang berkenaan. Ye,Jawi yang sama untuk si Memei dulu.

Mari lah kiteee melayan gambar-gambar sebelum dan selepas..
















While kat dalam rumah Diva menunjukkan kat sikap pendengki yang amattt....



Hehehe..ntah nye kenapa ceteh dok dalam tu malam tu pun aku tak pasti..Maybe die masih mamai kot...
Bile suruh keluar baru dia keluar..


Apepon Ceteh sudah selamat menjalani kehidupan sebagai seorang Jantan yang gagah perkasa....Wahhh tak hagak2 ayat nye..Maaflah ye gambar ade besaq ade kecik...pasrah je la korang bace ayat yg agak tak nampak tu ye...kui2 =P


~Lara 22/12/12~







3 comments:

Iela Lullaby said...

SAMA KALER NGN KECHIK SY LA TEH NIE...GILA SAMA TAU..CORAK2 KT MUKA TU...KT TGAN KAKI DIA TUH...CME BEZA EKOR KONTOT JE ANK BULUS SY TUHH....

m4rilyn said...

kekeke dah xde balls macam Panda :p

Lara sushi said...

hehhe..yeahhh give u ten! =)

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review