Pages

PURRR - Perfume Katy Perry


memei : attention plssssss!!!Announcement...


ceteh : hah ape yang kak memei jeritkan dalam rumah tu wehh?


cekot : entahhh..kak memei meroyan kot..kan semalam kena marah dengan mummy..


si garang : heyyy bukan lahhh..kak memei dapat perfume baruuu...mangiii!


tadaaaaaaaa!ni lah perfume baru mummy!hehe..actually bukan beli pon..tetibe aku bernasib baik menjawab soalan kat majalah In Trend tahun lepas..haha gigih kan nampak?tahun lepas tu...aku pun tak ingat sebenarnya bila aku masuk peraduan ni..tapi time bace tu aku tergoda dengan bentuk botol ni sebenarnya.Sebab aku tak pernah guna perfume brand ni..saje lah mencuba...baru mnggu lepas dapat..aku pun dah tak ingat pasal bende ni..kui2..pe pon macam suka lah jugak..sebab botol die ni..comel kan????


ceteh : mummy,nak bauuuuuuu!!!hinnsss..hinnssss...manginye mummy..ceteh nak pakai gak..nak ngorat kucing kembang sebelah rumah ni...

mummy : ah tak payah poyo lah kamu tehhh...


cekot : mangi--mangii...hinns...hinnsss...macam bau kakak memei.....

mummy : erkkk??



celat : hurrmmmmm....jakun la korang ni....tengokk aku steady je..dah wangiii dengan sendirinya..tak perlukan semua perfume yang ade alcohol tu..tak boleh bawak solat..

mummy : errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkk????



~Lara 221012~

2 comments:

m4rilyn said...

alchohol kat perfume bukan sama dengan alcholol dalam minuman...

macam alcohol dalam ubat gak..

tapi pape sila rujuk pihak yang lebih arif :)

Lara sushi said...

betul..saya pon dengar macam tu..

hanya beberapa peratus sahaja..haha ayat si cekot tu je yg beria..saya ok je..

btw thanks sis coz menyinggah.. =)

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review