Pages

1 day after holidayy & Julia TV3

Assalamualaikum kawan..


Hari ni start kerja balik kan?apa macam perasaan?ada rasa malas tak?Aku SANGAT malas..Penat memandu,MAKAN, dan memasak eh bukan tolong masak!betul-betul memenatkan den..sobbs..sobss..boleh tak kalau next raya duduk rumah je tak payah buat apa-apa?haha,penat okehh..tangan tak kering lagi dah kena basuh pinggan lagi..hohhh (harap tiada sepupu sepapat yang membaca entry ini) =P

Ok sebenarnya aku ada banyak sangat cerita..sangat2..dah macam mami jarum dah gaye..betul,nanti aku share next entry ye..entry ni entry nak warm up jari jemari gebus ku untuk menaip..kerja kat ofis memang sangat banyak.Tapi aku sentiasa mengamalkan..biar lambat asal selamat!..hahahah tidak2,kalau kerja ofis kau nak buat lambat memang takkan selamat la kerja kau lepas hari tu nanti!Jangan amalkan kalau taknak dapat surat cinta dari boss!

Eh nantti sambung lagi la..aku nak layan Julia kat TV3 sekarang..waaaaaaaaaaaakakakka..ok aku memang gile dengan cerita ni..betul,serius!lagi2 kalau hari tu kau 'cuti'..memanjang kalau ada watak Sofia dengan Mak Azwan tu mesti darah tinggi aku naik..Pastu marah sorang diri depan TV..bila anak2 bulus bising pon mesti aku marah soh dok diam..kesian deme..kah kah kah!!nampak sangat aku mudah di 'influence' kan kan kan?pengaruh TV kuat!pastu kan bile muncul watak Julia aku mesti PASTE kan muka aku dekat muka Nabila...gile!!!Yang si Ain tu pulak tak sedar diri ke kau tu 'pilihan kedua' wehhh...manjang kau nak serang orang..haihhhhh #eh emo..

Ok see yuuuuu thenn...





~lara 29/10/12~

2 comments:

m4rilyn said...

kita pong agak la addicted drama julia tu.

esp bila tgk fizo o.

Lara sushi said...

kan kan...puas membebel sorang2 bile muncul watak sofia psiko dengan si zainab tu..

hik hik..dahsattt

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review