Pages

Busy yang melampau dan ketot

Assalamualaikum..

Halu2..eh korang ingat lagi ke kat aku?macam takde yang ingat pommm...*sedih*
ok jangan nak sedih sangat la kan?sorry sangat2..memang aku rasa dah tahap bersawang macam ape je belog cute ni..dok la sign in jugak..tapi tak tahu aku nak share dan cerita ape je..
Ok plus business printing dan jahitan ku alhamdulillah..lately banyak dapat projek dari kenalan kenalan yang dari customer-customer yg lepas-lepas. Alhamdulillah..tapi ye lah makin banyak tempahan makin banyak maslah yang datang. bukan lah maslaah ape pun..kadang-kadang budak yang aku upah sakit demam cuti..so maka nya production pun slow. terpaksa juga kekadang aku turun padang untuk mengejarkan dateline yang ada. belum lagi customer-customer yang datang dengan pelbagai karenah. BUT what to do?kena sentiasa tersenyum la mengadap kan?Siapalah aku tanpa mereka yang memberikan sokongan..cheeh gituu..Kalau ada sesape yang dari sini teringin untuk mendapatkan perkhidmatan yang aku ada meh la ke facebook dan page. Jangan tanya dulu mana website ye..sedihh...Dari sehari ke sehari makan ke bulan..aku masih tak puas hati dengan mutu website yang disediakan..so bila dah betul2 ready dan aku betul-betul puas hati dengan website tu nanti aku share kat korang ye..bawah ni aku share sikit flyers yang aku sediakan untuk korang tengok..ok harga jangan risau..insyaAllah harga boleh bincang..


ok bulan ni bulan puasa lagi kan..minggu-mingu akhir sebelum kita sambut Hari Raya..10 malam terakhir untuk menambahkan amalan kita pada DIA yang satu. Amacam puasa korang tahun ni?bagi aku sangat mencabar..mencabarr sangat2 bila memerlukan aku memperjuangkan dua kerja dalam satu masa..huk huk..ok tapi pulun la selagi boleh dan yang penting aku sangat happy dengan semua yang ku lakukan sekarang ini..impian dan cita-cita untuk menghantar kedua ibu bapa untuk menunaikan haji adalah menjadi keutamaan ku..insyaAllah...

Eh ok stop mengarut panjang2..aku ingin mengucapkan Selamat Berpuasa dan juga Selamat menyambut Hari Raya yang bakal tiba tak lama lagi kan?Berhati-hati semasa memandu ye..

Anak-anak bulus ku kat rumah tu semakin sihat semakin gemok dan semakin nakal..huh nanti ku ceritakan tentang dorang..banyak gambar2 yang tak sempat nak ku transfer kan di sini..Jum beraya dengan anak bulus kesayangan adik aku ni..wiiiii tak boleh langsung nak culikkkkkkkkkkk!


eeeeiiiii ketotttt ni!

~Lara 290713~














4 comments:

ery D cat said...

lama betul menghilangkan diri yer...
paham2 bz kan...bz2 juga..kesihatan harus di jaga yer..:)

Aujinz said...

comelnya si Ketot tue... hahahaha .. jate ke tino?

Lara sushi said...

ery : kan kan ^ ^ bersawang segala lipas semut api berumah di blog saya ni..hahaha..thanks ery..selamat bepuasa dan selamat hari raya ye..

Lara sushi said...

DL : kan kan..tapi sayang nye..langsung x boleh nak culikkk..jate si ketot ni..hihi

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review