Pages

Rangka Cadangan Pelan Pembangunan - Giveaway Contest

Assalamualaikum...

Wahhhhh gituu....tajuk rasa macam nak mintak pelempang tak kawan-kawan?haha ampun..orang cakap hidup biar gempak jangan sampai kena makan penyepak kan..?

Ok sempena ulangtahun perkahwinan pembukaan kedai yang masuk tahun ke 6 saya rasa macam nak membuat sesuatu..cehhh sesuatu sangat la kan?kiki *tutup mulut*

Ok sebenarnya saya sedang merangka untuk mengadakan #GiveawayContest...Hadiah nye Pillow Cushion & Car Sign with your custom picture. Tak perlu jawab soalan atau tag atau sekalipun. Tapi hanya mungkin memerlukan anda meng 'add' saya di Facebook or Twitter anda..hihi (ok ini bukan paksaan untuk menambahkan kenalan friend saya ya..Dont get me wrong...tamo2..tamo2) Macam menarik kan?Hurmmm,tapi saya terfikir ada ke yang akan mengjoinkan diri untuk belog picitan picisan ini?Ada sesiapa ke yang RASA NAK JOIN??Sila isikan di bahagian komen plssss... 


~Lara 15/2/13~

4 comments:

ery D cat said...

xcuba tak tau...ramai kenalan nak cuba tu hehehehe

meowwmania said...

wahh menarik tuu

saya! saya! (sambil angkat ekor Momon)

Lara sushi said...

ery : hehhe...suke nye ada feedback... ^ ^ tu lah nanti kite buat entry untuk tu...thanks ery.. ^ ^

Lara sushi said...

MM : hehehe..angkat tinggi2... ^ ^..ok nanti kite buat entry tu..tak sbau ni..btw thanks MM! ^ ^

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review