Pages

Salam Aidil Adha

Assalamualaikum..








Mummy : Dengar sini.Mummy nak cakap sikit.Mummy nak balik kampung.So deme semua tinggal sementara kat rumah auntie long yep?Jangan nakal2..jangan buat kecah rumah orang. Duduk baik2..jangan bising2 kalau makan..jangan berebut kalau makan..kalau beyakkkk tu jangan suka kambus pasir sepah2..makan dah mummy tinggalkan banyak stok kat Auntie Long kamu..Makan jangan gelojoh macam biasa kamu buat dekat rumah kita tu.Makan dan minum baca bismillah macam selalu...hurmmm apelagi yepp?Ok itu saje mummy nak pesan..Jumpe lagi 3 hari selepas yep!

Kui2..saje je..aku tak tahu nak tulis ape ni.haha..esok aku dah start balik Perak. Awal kan?Entah,ayah nak balik siang.malam takut hujan.Jalan licin.Dia taknak.Mula lah merepek2 tapi betul jugak lah.Kena merancang perjalanan sebaik mungkin kan..Raya Haji kali ni kami ke rumah Pak Usu adik ayah. Ada kenduri kat sana.So anak-anak bulus terpaksa di tinggalkan buat seketika di rumah kawan yang tidak balik beraya..hehehe.. berat hati sebenarnya tapi since kawan pun rela dalam terpaksa...hehe taklah..die memang cat lover jugak..satu kepala..so kenalah tinggalkan deme semua dulu.

Untuk kawan-kawan, selamat menyambut Hari Raya Haji dan balik beraya hati2 ye..Biar lambat asal selamat.


mmuahhhhhh sayanggg anakkk mummy ketak2 ketat2!!


~Lara 25/10/12~

2 comments:

Aujinz said...

hahahha.. depa kena tinggal yer.. koh koh koh.. dulu saya bela sekor jer anak bulus...senang nak kelek kehulu kilir...koh koh koh

Lara sushi said...

kena tinggal tapi cam khuatir kenapa deme ni macam tak rindu je lepas jumpe semalam..masing2 manjang menjauhkan diri..

eh ade jugak ye..meh la berbesan..hahah

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review