Pages

Mistik!

Assalamualaikum..

Malam kelmarin aku dah membebel kat Twitter. La ni nak membebel dekat sini jugak. Aku rasa macam seram tapi aku malas nak fikirkan sangat. Uwaaa serammm dehh!

Malam tu aku masuk tidur awal rasanya. Maaf memang aku tak check pun time tu pukul berapa. Aku masuk bilik macam biasa. Anak-anak bulus time tu pun tido awal jugak rasanya. Sebab malam tu memang bahang terasa yang amat sangat. Tak tahu la kenapa. Aku fikir memang nak hujan je lah kan..Then..aku tak tahu pukul berapa terlelap. Sebab bila aku sedar-sedar je baju basah. Bahang malam tu. Padahal memang habit aku tingkap bilik memang aku bukak saampai lah ke pagi. Lagipun bukan aku tidur pakai baju kurung. Kalau rumah takde orang baru aku tutup tingkap. Risau si Memei tu terjun kalau nampak burung terbang depan mata.. Hui seram aku fikir lak haihhh..

So bila dah tersedar tu aku bangun la berkalih tempat yang dekat sikit dengan tingkap bilik. Harap maklum rumah ku tingkat 3. So takde masalah jugak lah kalau aku bukak tingkap kan?hihihi *tutup mulut*
Ok serius!Then lepas aku berkalih ke tingkap tu aku tertidur balik amcam biasa. DAN aku terjaga balik lepas tu bila aku tersedar macam pintu bilik ku bunyi gegar-gegar tu..faham tak macam ne bunyi nye?hah macam yang kalau kau kena kurung dengan mak kau dalam bilik pastu kau meronta-ronta nak keluar dari bilik tapi pintu berkunci..hah macam gitu lah keadaannya..Ok,pastu aku terasa angin macam kuat sangat. Langsir bergoyang-goyang. Aku rapatkan sikit tingkap bilik then aku cakap 'Oh nak hujan'..so aku baring la balik ke katil tanpa ada perasaan aap-apa langsung. Pastu aku tidur balik dan sampai ke pagi macam biasa.

Bangun tidur nak pergi kerja pas solat macaam biasa baru perasan. Tombol pintu bilik longgar dan rosak. EHHHHH???

~Lara 170413~

4 comments:

ery D cat said...

erk????apakah???

meowwmania said...

uishh seram gak tuh!

ada bakat menulis citer seram ropenya hewhew..

Lara sushi said...

ery : hah tu lah...menjadi tanda tanya...mungkin tombol tu rosak sebab angin kuat sangat kot...(pk positif ni..) hehe

Lara sushi said...

MM : mummy..uwaaa tapi realiti tu yang cam takut gak..huk huk..

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review