Pages

alkisahnya ceteh dan spek mata

Assalamualaikum..

Hi korang!sihat ke tu?jom layan peel Ceteh yang tak semenggah ni..







dalam banyak2 anak2 bulus yang ku jaga ceteh ni memang paling cool...beliau boleh duduk tengok tv sampai aku rasa dia macam nak masuk sekali dalam tv tu berlakon sekali..kalau capai remote tv dia dah start dah ambil tempat duduk..yang kadang-kadang buat memei si Ratu malas nak layan dan masuk ke bilik beristirehat..tapi kalau bab nak menjerit suara dia paling high note..lagi2 kalau kena kurung dalam cage!hohhhh

~lara 150413~

7 comments:

ery D cat said...

eh ehhhh ehhh mcm2 hal kamu ni...:P

meowwmania said...

eh ehh ehhh...comeynya budak Ceteh ni hihihih...

Sharz said...

hihi...bagusnye die tengok tv.. :)

Sharz said...

hihi...bagusnye die tengok tv.. :)

Lara sushi said...

ery : hahaha..kannn..macam2 ulah si ceteh nihh..

Lara sushi said...

MM : hihihi...si over yang sedang 'membeek' tv..bukan nengok tv nye tu...kiki

Lara sushi said...

sharz : hahaha...macam pahammm kann? =P

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review