Pages

Anak dara dah dewasa!

Assalamualaikum....

Hamboiii berhabuk rasenye belog ni kan?*batuk2*

Sebenarnya entry ni dah lama dalam draft..dan macam biasa duduk je dalam draft tapi dia bukan ada dividen untuk berkembang-kembang pun..kan?tak macam ASB tu..#facepalm

Ok,kat twitter or kat Instagram dedua aku dan announce (ceh!) yg anak dara aku yang dua ekor tu dah capai satu tahap untuk menggatal yang sangat tinggi...siang malam asyik menjerit..picing mengalahkan Ning Baizura..hohhh!So jadinya masa 19 Februari 2013 yang lalu aku membawa mereka berdua untuk berjumpa tok mudim Dr Zul dari TSV . Suka bawak dorang suma ke klinik ini sebab ada pakej 3 days Hospitalization. Untuk mommy yang memang tak arif untuk menjaga anak bulus lepas spayed/neuter memang aku suka..sebab dari teman-teman punya info (errr ke dari info teman-teman?) kucing yang lepas spayed/neuter ni dorang nye antibodi akan drop. Senang kena selsema / demam kalau tak reti jaga..huhu tidak..so aku ngeri! Layankan picture dorang yang berani-berani takut ni...










Lepas sunat hari tu sebenarnya masing-masing macam tak kenal antara satu sama lain..yelah mungkin sebab bau kan?asyik nak hising je..kembang je bulu masing-masing..




Gigih si Celat ni berdiri..kena kurung dalam cage memasing macam kena dera..huk huk..berat badan deme terus drop lepas spayed hari tu..tapi sekarang berlumba-lumba untuk lawan memei..takpelah sayang..asalkan anak-anak mummy membesar bagai juara dan terus temankan mummy dalam hidup2 mummy ok.. #quote




~Lara 040213~


2 comments:

UniMeOw said...

kne sunat ye...alolo cian ni...skg dh sembuh ke mummy...

Lara sushi said...

Hehe sekarang dh ok dh unimeow..gigih menambahkan berat badan msg2..hihi

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review