Pages

hari yg memenatkan..


ri ni ari yg memenatkn..maybe smpai ke esok skali..sume ni gara2 me nak adakan kenduri doa selamat dan kenduri tahlil hujung minggu ni..sekejap2 me keluar dengan mama beli barang2..me ada lah wat pasang sikit barang kat ruang tamu..upah As untuk datang pasang kn..capek,dong!capek..heheheheh..

minggu yg sangat sibuk dan menguji kesabaran dan ketabahan me..minggu kehilangan yg menggamit kekuatan dalam diri me..namun kesibukan ini dapat menghilangkan kesedihan dalam hati ini..xpelah,me accepted!and on that's reason also la me buat kenduri ni..mudah2an segala yg hitam akan terus berlalu dan Tuhan membalas segala yg berlaku..

and u all nak tau wat?si cocot dah membuntingkan kucing betine depan umah me ni..tadi petang time me sapu2 sampah,me nampak kucing betine tu dah bunting..perut memboyot je..wah,advanced kn si bertuah tu?hahahahahah,gendeng si cocot ni tau..

orait,see again..
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review