Pages

cocot yg berlagak bijak IT..


hye there...mata me dh ngantuk sangat2 ni..tp me ada story nak kongsi with you all about my lovely pet,cocot!baru kejap tadi time me siapkan 'baby novel' me after hang out wif kak zana, me biarkan je la lappy me sekejap and me pi minum air kt dapoq..tau2, bila me masuk bilik balik si cocot yg bertuah tu ngah dok layan screen dengan tekunnya..nanti me upload pic nakal die eh..huhuhuhu..

sekarang ni me perasan since me di landa macam2 dugaan, dia sangat suka menemani me tido kt tilam dalam bilik..pastu dia suke mengiau manja..suke die gesel2 kan badan nya yg montok tu kat badan kami semua..dah la hangat bercinta dengan kucing depan umah me tue..heheheheh..tak lama lagi me dapat lah cucu..hahhahaahah..berdebar2 nak menanti nya ni.. :P

orait,see ya again!
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review