Pages

cocot yg nakal..!


geramnye me mlm ni tibe2 cocot sangat nakal?ada ke dia pegi nye tido dalam beg besar baju me dalam bilik tuet?me and family me siap jerit2 panggil name die kat luar rumah..ingatkan die kuar pi dating sbb sekarang ni selain nakal die tengah hangat bercinta ngan kucing betine depan rumah me tu..tp elok2 tengok dalam bilik and waktu me nak kemas2 baju untuk pergi esok die dok berlingkar atas baju2 me dalam beg tu..huhuhuhu..nakal!

semalam pulak bile me balik bawak makanan die yg kebetulan dah habis kelmarin,beria2 tak nak makan seabb me lambat balik..panggil2 tak nak datang pastu gesel2 bulu die yg kembang tu kaki mama..kunun nak mengadu..alih2 bila me cakap 'kunun la merajuk dengan mummy tu kan?ok,mummy tak nak jaga dia dah' dengan spontan terus duduk kt tempat makann die n makan dengan lahapnya..huhuhuh..

cocot,mummy sayang banget sama kamo!heheheh..
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review