Pages

hari yg kelakar..


pagi tadi waktu masuk ofis,me bawak bekal yg mama masakkan untuk me..me letak kat pantry..pastu tahu apa yg terjadi?me masuk bilik me,me buat keje macam biasa sambil updated fb me and cafe me..sedap2 me surfing dengan 'babby lappy me yg berwall paper kn gedobok' pukul 11lebih tue,ofismate me datang ketuk pintu..she asked me 'sis,u letak bekal u katne?' me jawab lah kat pantry..she asked me again 'bekal sis warna apa?' me cakap lah warna biru putih.dan2 die terus pegang tangan me and minta maaf..me cakap la 'kenapa'? dengan muka bersalah yg amat sangat dia cakap 'sebenanrnya i termakan dh separuh bekal yg u bawak.i tak perasan bekal yg i bawak ada atas meja i'..terus me tergelak sambil tekan perut..me cakap 'ni mesti kes salah bekal and kelaparan yg tahap melampau kan?'..ofismate me tu dah merah muka tahan malu..me cakap 'xpelah..u habiskan bekal tu..masakan my mum the best in the world tau!dah rezeki u,bukan rezeki i..oklah tu..'hahahahaha..kelaka betul..alih2 me makan sushi lunch tadi..sedap gaks..dah lama me x makan sushi..erm,besh!

oklah,geng..me nak hang out dengan kak zana pegi times square jap..layan movie..see ya!
There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review