Pages

My baby.. =))

My Kitty dah ade kad klinik...nak tengok?tu hah kat bawah..hehehe

over kan ko baby...hiksss

Die sangat notty sekrang ni...pagi2 my sis bagitau suke gigit kaki bile nak makan...bile dh kenyang jadi macam kat bawah ni...

terlepek je kt tangan...huhuhu

Macam2 aksi di lakukan nya...ape dah jadi ni baby?mummy geram dengan ke'noty' an kamu tau x sekarang ni...ke kamu on heat sekarang ni?mummy kasi kan mau?grrr...ape pon die lah penghibur ku tika ini....



There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review