Pages

Tahun 2014!

Assalamualaikum...

Mahapkan hamba..ada ke orang yg rindu kan aku ketika ini?WAHH,takde??
Hokey!

Tak kisah lah ada yang rindu ke idok ye. Hari ni hari ke 22 dalam tahun 2014. Baru nak masuk ke dalam belog yang macam dah lama di biarkan sepi..sob..sobs..aku ada je..malah setiap hari dok ngadap depan pc..tapi entahlah kenapa belog ni masih tak berhapdet..kadang pening gak 'pikio'..

Ok masih awal lagi kan?Aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2014!Azam?ermm..'ekceli' azam tahun 2013 ada yang masih terkandas..ada pahit ada manis..tapi yg pahit tu aku malas nak ingat.Yang tu adalah salah satu azam utk tahun baru 2014 untuk aku. Selain tu aku hope bisnes Jahitan dan Percetakan yg aku usahakan akan semakin maju..InsyaAllah..Fokus utama tahun ni nak tempatkan production dan showroom pada satu tempat yang sama.Letih nak berlari2 macam ni.walaupun aku naik kereta sebenarnya..ah iye sangat lah berlari nye..kui2..kui2..Other than that nak letakkan bajet untuk pergi bercuti tahun ni..teringat dialog mama baru2 ni,

mama : dalam banyak2 azam kau tu takde ke yg terselit azam nak adakan majlis long?

aku : la kan dah ada ma..tahun ni bukan sampai ada 2 majlis?kakde ngan abg tu?

mama : mama cakap majlis kau la..bukan majlis org lain.

aku : oh..majlis org..tunggu bulan 9 la ma..

mama : bulan 9?sungguh?

aku : ha lah ma..nanti orang buat majlis hari jadi...majlis gak la tu

mama : loyar buruk kau ni long!

kikikiki...apelah mak aku ni..jangan la tanya..aku pun tak tau nak jawab apa..takde orangnya macam mana nak ada majlis nye kan?takpelahh..bagi jalan pada adik2 ku dulu...best gak kan?boleh minta serba satu gak kan?langkah bendul la katekan...

HAHAHAHA...

Anak-anak bulus?masih ok..alhamdulillah..masing2 sihat dan montok..cuma nakal masih berada tahap yang sama.takde rasa nak berubah kot deme ni..kalau tak terbalik bekas makanan dan bekas minum jangan lah cakap tu anak-anak bulus aku..kadang2 pening dan berapi gak dibuatnya..tapi dorang tu saje lah yg tak menjawab kalau aku marah dan bebel2..paling tidak dorang akan balas balik 'meow..meow..'

aku dah lama tak menceceh pasal dorang kat twitter dan instagram kan?hehe..jarang dah kot aku ber alam maya sekarang ni..plus bz sangat kan..sampai aku rasa 24 jam tak cukup untuk aku sebenarnya..tapi manalah mungkin akan ada lebih 24 jam kan?

Eh ok lah..tu dulu..nanti aku smabung sambung lagi ye...


*motip letak bibio?haha..xde motip sebenonye..malas nak transfer gambar..see!ok malas tu masih tak boleh ubah secara drastik..kannn! :P


~ Lara 22/01/14 ~

2 comments:

ery D cat said...

sy baca pun terus membebel sama hehehe :P

Lara sushi said...

haha..iye ery?

Selamat Tahun Baru 2014 juga yep..
^ ^

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review