Pages

Anak Buah baru!

Assalamualaikum...

Ok mari kita lupakan yang sedih-sedih tu..penat la nak bermain dengan emosi kan?moh kita layan pic comel ni..Aku cilok dari Instagram adik ku..kikiki..=P 
Aku tak pasti sangat bila tarikh sebetulnya kucing adik aku beranak..Tapi anak-anak dia sangat somel!tapi aku dah diberikan amaran untuk tidak menculik anak2 beliau..huk huk..baru ada pasang niat cenggitu..hampeh adik ku ni..


Yang ni namenye kenit kot..kalau tak silap..agak pasif..yang ni betina..perangai suka tidur tapi lari sangat laju kalau dilepaskan. Aku dah didik dia menjadi aweq yang lemah lembut..kui2


Yang ni jantan name dia ketot..aku cakap gak ke adik aku ni..takde nama glamer lagi ke hape?dia cakap dengan berlagak nye 'kucing i ke kucing u long?'..err ok..aku diamkan je lah..tapi yang ni mulut dia bising..kalau lapar ke ngantuk ke nak main ke nak beyak ke bising aje..kalau mummy die takde pun dia bising...kah kah..


ni dorang baru lepas mandi...haha siyes aku nak picit2 je pale deme dua ekor ni..tapi memandangkan adik aku asyik berkepit dengan 'cucu2' beliau jadi aku batalkan niat ku buat seketika...


kacak dan lawa kan?hahaha..si ketot tu suka dengan kamera..manjang nak pandang kamera..over camwhore budak ni rasanya..ke amik sifat adik aku?hurmmm *urut dagu*


kena kurung sebab time untuk minum susu!katenyee...oh pic ni tak nampak mummy die..mummy die kecik je..macam bukan mummy pada 2 ekor anak kucing..


hahhh..yang aku tandekan anak panah tu lah mummy die..mummy dia yang adik aku jumpa tepi jalan masa balik dai kolej. kecik kan badan dia?Aku dah sound dah adik aku tu..cukup beranak kan kucing tu..gi bawak spayed..aku taknak la jadik mesin je meanjang kan?walaupun aku tahu adik aku akan menjaga nya dengan baik..oh name kucing dia ni Kitty...aku penah cakap tak glamer la name kucing kau dik..dia hanya menjawab dengan rengusan..hahaha


Picture di atas adalah tanda-tanda yang di zahirkan dari perbuatan oleh adik aku kepada aku dengan memberi amaran 
' JANGAN CULIK!'

P/S : aku akan plan strategi untuk menculik budak2 ni buat seketika untuk di bawa ke rumah ku...weeeeee...* tanduk setan*


~Lara 7/2/13~





4 comments:

ery D cat said...

jom sayer ak berkomplot menculik beliau2 ini hehehe

Aujinz said...

depan rumah ada jiran punya kucing dengan anak anak dia yang super kiut.. nak ambik bela, jiran punya.. tapi kesian sebab terbiar. so, tiap kali balik kerja, sempat laa manja manja dengan depa dan bagi makan..

hahahhaha... meh apa link instagram kita sama sama follow... kah kah kah...

Lara sushi said...

ery : jom jom jom!tak sabar nak tengok dia kelam kelibut 'cucu2' die takde..kikiki

Lara sushi said...

Aujinz : kikiki...apekata awak culik?pastu nanti saya berani la nak culik adik sy punye ni..haha..

DL,follow cepat IG saya! CIKANIES..mentang la sy bukan tuitpemes gak taknak follow ye..<-- ok yg ni gediks!

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review