Pages

Bangkit dari kegelapan...

Assalamualaikum...

Wahhhh ayat tak boleh nak belahhh kann?haha mahapkan saye. Okeh sebenarnye banyak sangat nak membebel...korang tunggu yep..tunggu sat...lalala..

Nak transfer gambar pastu nak membebel satu2..jangan pening sudaahh..eh jap..aku cakap ni macam la ade orang yang menunggu aku menghapdet belog ni kan?kikiki..oklah tak kisah..asalkan aku tahu aku ada moment yg nak simpan dalam belog ni.. =)) Sekarang ni perut ku sangat la lapar..baru lepas meng Install segala software untuk kerja-kerja printing..Almaklum lah lepas kena rompak terpaksa lah aku membeli yg baru kan..ok new desktop. hope new spirit gak la..Yang kisah kena rompak tu aku akan cerita kat next entry..sobss...cakap je pon aku dah rasa sedih..takpelah nanti aku share yep..ya Aamiinn...

Ok,nanti sambung..budak2 bulus pun lapar nak makan..dari tadi mengadap PC..rasa macam dorang nak beradu tenaga untuk memboikot aku jap lagi tu..sebelum segala bekas air menjadi terlangkup tidak tentu arah jadi marilah kita berhenti seketika..nanti kita sambung lagi ye...daaaaa....


~Lara 26/1/13~

0 comments:

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review