Pages

sedih..


hye all..me sedih sangat2 ri nie..sumthing was happend to my sister again..!she's under depression again..me and my family now rase sedih sangat2..dont know why every year akan jadi macam ni..me penat and me xtau why me kena face it lagi benda nie..dulu me dapat sokongan dari sumone..but now?me nak menangis pun me kena menangis belakang my parents..me tak nak dorang bertambah sedih lagi..dorang dah banyak menderita..tapi me bukan kuat seperti yang di sangka..seperti pada zahir yg me tunjukkan..me sendiri tertekan..me sendiri ada masalah sendiri yg perlu di selesaikan sebelum di hina lagi..

me out of mood nak buat keje me kat ofis nie..datang ofis pun dengan mata bengkak sbb tak cukup tido semalaman jaga my sis dan menangis..erm,only one..hope GOD will giving me kekuatan dan ketabahan yg tiada tandingannya..

6 comments:

me.peng82 said...

sabarlah..i know u are the brave girl..

epaL said...

Salam...Yart, adik ko sakit lagi? bende ni mmg every year jd ker? i'm so sory bcoz as one of ur friend, i was not there to support and help u...when i hear this, the most important is u, plz my friend..be brave n strong...u know u have family n friend that love u...n ur sis need u..if u totally have no energy anymore..remember me n ur lovely friends...n of course Allah s.w.t...n tell me if u need me...ok... so how is she now? is she getting better now? hopefully...

anies said...

ws,wafa..thanks a lots..thanks so much with ol ur advise and care..i'm the one that really upset now..my sis getting worst after she's broke up wif her bf..she's under depression rite now..aku dh p jumpe doc and so on untk get my sis back!:'-( i juz hope GOD will giving me kekuatan,wafa..mmg every year die mcm nie..die lemah skit..semangat die kurang and x kuat..even me pun cm tue tp alhamdulillah me masih boleh lg bertahan..mcm2 yg me dpat selama nie..mcm2 yg org hina me and ckp yg bkn2 ttg me..but i try hardest to b strong,wafa..my sis x mcm tue..semangat die sngt2 lemah..ko tau x kt mane2 yg ade rawatan syifa?i think i shud get the tradisional also..anything let me know k..thanks my buddy..!miss u..

anies said...

to me.peng82-also thanks..hope so..

epaL said...

http://www.darussyifa.org/cawangan.php ko g website ni...ade adress-nye.

anies said...

ok,wafa..thanks a lots k..will do..

There was an error in this gadget
 

aku,kucing,dia dan kamu Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review